Jag lär mig aldrig

Jag är nog obildbar. Jag är barnet som inte skyr elden trots att det tänt eld på hår och kläder oräkneliga gånger. Jag gör om samma misstag om och om och om igen, lär mig ingenting. Jag vill gärna tro att jag lär mig. Men jag lär mig inte. Aldrig. Så fort jag sagt något så har jag glömt det. Skrivna ord - samma sak. Varje gång jag får tillbaka en tenta läser jag igenom den och förundras över hur jag kom på allt det där. Jag känner inte igen ett ord. Nästan iaf. Tror du mig inte? Okej... två inlägg tidigare skrev jag att jag inte gillar Brun-utan-sol även kallat gul-utan-sol. Ja, behöver jag säga at jag har köpt en BUS nu. GAH! Jag blir så trött på mig själv. Jag lär mig aldrig. Men vad ska man göra. Nu har jag inte bara minne som en guldfisk - jag har samma hudton också. Eller nästan. Nej, nu ska jag inte vara orättvis. På kroppen fick jag en fin ton men ansiktet... hjälp! Jag kan gå ut och skrämma små barn. Jag hoppas att det har blivit bättre tills imorgon då jag ska visa mig bland folk. Så nu vet jag. BUS på kroppen? Ja. BUS i ansiktet? NEJ!

Biotherms Self-Tanning water kostar 280 kr på Åhlens och är precis som namnet säger: ett vatten. För att applicera bör man ansvända bomullspads eller liknande. Jag applicerade produkten med bomullspaden men strök ut med händerna. Det blev som sagt bra på kroppen. Kommer jag använda den igen? Ja till kroppen.

Lite nyshoppat

Idag var jag ute en kort sväng på stan för att bidra till att Sverige kommer ur sin lågkonjunktur genom att helt enkelt sätta pengar i rullning. Det är viktigt att ta sitt ansvar och inte stoppa några slantar i madrassen. För att folk ska få jobb måste vi konsummera och jag vill verkligen hjälpa till så jag konsummerar. Ja, jag vet... jag är jesus själv. 

På Åhlens så fyndade jag nagellack. Tre lack från Mavala för 99kr. Jag köpte två rosa och ett rött. 
Den röda heter London Den babyrosa heter Riga Den vitrosa heter Wichita

Jag har provat Riga och tycker att den blir väldigt fint rosa på nageln. Trots tre lager så är det fortfarande transparent, så vill man ha ett täckande lack så är detta inget jag rekommenderar. Men vill man ha en ljus nyans som ger en fräsch känsla så är Riga ett bra val.

På Åhlens hittade jag även en kajalpenna från Viva la diva i nyansen Blue Lagoon. Det ska bli kul att prova den, jag har en plan men det åtekommer jag till lite senare.

 Den är nog lite mörkare i verkligheten, mer midnattsblå.

Men jag hittade en sak till. En mascara från Collistar, mascara Infinito. Den har hårda kammar som ska definiera fransarna, ge volym och böja upp dem. Jag har höga förväntningar på denna msacara. Men jag vill vänta ett par dagar innan jag provar den. Jag har lite förkylning och det kliar lite i ögonen. Så jag är tålamodig... vilket jag aldrig kan vara länge så gissningsvis provar jag den det första jag gör i morgon.




RSS 2.0