Lite nya ansikten

Onsdag i Örebro i sommar innebär att det är utgång på Frimis. Jag hade två fina flickor från Arboga på besök som var sugna på en riktig festkväll. Jag fixade ögonmejken på dem och så här gick vi ut:
 
Det här är Jennifer. Jennifer har rosa ögonskugga av okänt märke över hela ögonlocket. Franraden förstärks och jobbas ned i fransarna. Jag lägger en svart matt skugga, Pollution, i globlinjen och utmed fransraden som jag sudar ut och lite upp. Jennifers ögon ligger ganske djupt så jag undviker att göra dem för mörka, då skulle hennes ögon försvinna. En lite ljusare mejk passar henne bäst tycker jag.  Utmed fransraden lägges en tunn eyeliner och sist mascara.
 
Sedan så har vi Anna-Carin. Anna-Carin gillar att vara hårt sminkad runt ögonen. Gärna mycket svart och lite kattformat. På henne använde jag Devil Dust, som är ett svartlila dust, blandat med blend&fix. Jag la även på ett lager torrt dust för att fixera och få en sotigare look. Nära inre ögonvrån och ut och upp mot brynet applicerar jag Golden mane, ett gulgrönaktigt dust från Make up store. Jag suddar ihop allt ordentligt för att inga kanter ska synas. Anna-Carin gör sina ögon ännu mer dramatiska med massor av kajal. Franraden förstärks med svart eyeliner och sist massor av mascara.
 
Sist så är det jag. Jag valde en svart och lila sotning. Jag börjar med att grunda med UDPP, det gör jag alltid när jag ska gå ut, även om jag sotar. Jag lägger kajal utmed fransraden som jag jobbar ned i fransarna ordentligt, inget vitt här inte! Sedan blandar jag Celebration, svart eyedust från MUS med guldglitter i, med blend&fix och lägger på hela ögonlocket och sedan fixerar jag det med torrt dust, över så lägger jag en runda med Devildust. Intrycket blir mer svart än lila men det lila mjukar upp lite. Jag lägger Gold Shine, löspuder från FACE, i ögonvrån o utmed näsbenet o brynbenet för att ljusa upp ordentligt runt om. Jag ser ganska trött ut efter att ha jobbat hela dagen. Till sist lite eyeliner och massor mascara. På läpparna har jag Crown, MUS, och kinderna har jag Lounge och Orgasm från NARS. Jag har lagt lite Gold Shine för att highlighta lite på kindben, nyckelben och i pannan.
Tack så mycket Anna-Carin och Jennifer för att ni ställde upp på att bli fotade och för en trevlig kväll! :)

Lounge, treasure och Seashore

Jag jobbar nu. Långa dagar. Ovant men roligt. I morse tog jag mig tid att fota en snabb-mejk. Jag fick skäll av Sarah för att jag aldrig uppdaterar. Jag vill inte ha skäll så jag uppdaterar! :)
Tidigt imorse så la jag det här på mina ögonlock: Jag grundade med UDPP och Saturn, Make up store. På ögonlocket la jag Lounge på ögonlocket, treasure i globlinjen och Gold Shine, löspuder från FACE, mot ögonlocket. Jag suddade ihop allt ordentligt och förstärkte övre fransraden med svart kajal. På nedre fransraden har jag lite turkos färg, Seashore från PL.
Idag hade jag ingen foundation utan nöjde mig med bronzer, Laguna, och rouge, Orgasm, båda från NARS. På läpparna har jag ett gloss från FACE, no 7.


RSS 2.0