Lillasyster på besök

Jag hade äran att ha min lillasyster på besök och nu när hon har sett att jag har lagt ut bilder på andra än mig själv så gav hon sig inte förrän hon också fick vara med.
På Hanna grundade jag med Muffin på hela ögonlocket och mot brynet. I globlinjen la jag Complex, en rouge från MUS, över den så la jag Dream, eyedust från MUS, som jag fäste med blend and fix. Utmed fransraden har jag svart ögonskugga, Pullotion MUS. Som rouge har Hanna Complex, den hon även har i globlinjen.



Jag har en gammal favorit, gul och svart. Jag gillar verkligen den kombinationen. Idag har jag Playful från FACE och Pollution från MUS. Utmed fransraden har jag eyeliner från MAC. Jag är mycket nöjd med den, Det är en hård spets som inte spretar vilket gör den lätt att applicera och resultatet blir bra varje gång. Rekomenderas till alla som älskar eyeliner och, som jag, alltid har lite bråttom.


Lite sommar finns väl kvar?

Sommaren har nog lämnat oss för den här gången. Ingen mer sol. Nu är det bara trist och tråkig höst framför oss. Jag gör ett sista desperat försök att få känna lite sommarkänsla med en somrig turkos makeup. Man gör vad man kan! :)
Jag har lagt Buzzer från make up store på hela ögonlocket, muffin mot brynet och Seashore över Buzzer. Jag förstärkte fransraden med svart kajal och sedan lite svart ögonskugga, Pullotion från Make up store. På kinderna har jag en korallfärgad rouge från FACE, Wishful.


RSS 2.0