Naglarna i fokus

I beautybagen var det ett tydligt nageltema. Jag fick ett nagellack från China glaze, ett nagellack från Creative, en anti-bite från Trind och en nagelbandscreme från Creative. China glazet kan ni se i tidigare inlägget, det är jag jättenöjd med. Lacket från Creative, Hand-me-down 408, är jag lite osäker på. Jag gillar inte så mörka lack. Men det kanske är fint när man är lite solbränd? Jag ska i alla fall ge det en chans. Anti-bite'n från Trind ska bli kul att testa, den är även en förstärkande produkt. Jag är en obotlig nagelbitare så jag ska se om den hjälper. Och så är det nagelbandscremen... I love it! Perfekt att ha i väskan. Jag kommer nog använda den här hela tiden. Jag är handcremesberoende så jag är övertygad om att denna lilla creme kommer passa mitt beroende som handen i handsken. Ännu en creme att lägga i handväskan och inte klara mig utan. Mycket bättre än min rinniga och kladdiga nagelbandsolja som jag bara kan använda innan sänggående, den torkar för sakta.

Ett efterlängtat paket!

Äntligen fick jag mitt paket från beautybag.se. Jag har tittat i min postlåda varje dag sedan mitten av maj och hoppats på ett rosa paket. Idag låg det äntligen där. Jag är verkligen jättenöjd. Jag fick ett ursnyggt nagellack från China glaze, nr 072. Jag gillar nagellack i ljusa färger. Mina naglar är sällan mörklila, blå eller vinröda. Detta lacket faller mig i smaken. Det ger inte direkt mycket färg, guld/nude. Så jag tackar för det fina lacket och ger tummen upp! Hur bra det håller återstår att se. Jag brukar hålla mig till OPI eftersom jag aldrig blir besviken på kvaliteten.
Vad tycker ni?

Jag har blivit taggad...

Jag har blivit taggad och ska så klart anta utmaningen. :) 

 The Rules
  • Post rules at the beginning of the post.
  • Answer all the questions.
  • Tag 6 people, and go to their blog and leave a comment to inform them that they've been tagged and asking them to read your blog.
  • Let the person who tagged you know when you've posted your answer.

What were you doing ten years ago?


Tio år sedan... då var jag 17 år och vid den här tiden borde jag ha slutat första året på gymnasiet. Min bästa kompis var Pernilla och vi tog oss in några gånger på det enda utestället i Falköping. Jag hade vita byxor och vitt halternecklinne. Stiligt. Jag sommar jobbade på Bilia med att städa. Jag slarvade hela tiden eftersom jag hatade redan då att städa och spenderade så mycket tid jag kunde med att gömma mig i personalmatsalen o läsa tidningar så att timmarna skulle gå. Men jag tycker att det var helt rätt av mig eftersom hon som lärde upp mig sa att "man gör som man gör hemma". Ja, för mig var det ju precis det - smita undan så mycket jag kunde.

What are five things on your to-do list today?

Jag har sällan listor eftersom jag sällan genomför det jag bör göra. Det är mer en önskelista över det jag vill ska bli gjort, helst av någon annan om det är möjligt. ;) Men om jag har en lista vad jag har planerat att göra idag så ska den se ut så här:

1. Jobba (check)
2. Åka hem (check)
3. Prova mina nya nagellack
4. Gå igenom ögonskuggor som systeryster ska få
5. Äta

Places you've lived?

Göteve (Falköping)
Baltimore, Wellington
Oslo (två ställen)
Gardemoen (tre ställen på sex månader)
Falköping (återkommande)
Göteborg (6 ställen på två år)
Örebro (två ställen två år)

What are 5 things you would do if you were a billionaire?

1. Aldrig mer åka stadsbuss 
2. Välja närproducerat, rättvisemärkt och ekologiskt
3. Spendera alla bakissöndagar på spa
4. Köpa skor, jackor och väskor som matchade i alla stilar o färger
5. Bygga en mur mitt i Göteve, för det har jag ju lovat.



RSS 2.0