Philisophic

En vanlig tisdag. Trots tenta runt hörnet tog jag en dag ledig och umgicks med trevliga människor. Till min blårutiga skjorta föll det sig naturligt med en blå ögonsminkning. Idag så lägger jag ut en bild på mig osminkad så bli inte livrädda när ni klickar upp den bilden. Det är inget spöke. Det är jag som jag ser ut om du skulle möta mig på väg till tvättstugan. Fast utan tvätt.
Jag har grundat med UDPP och dignity. Den ljusblå eyedusten Philosophic från FACE la jag med wet/dry från i.d. En kanonpensel. Inga pigment far omkring utan den fäster skuggan riktigt bra. I globlinjen och utmed fransraden la jag Chrystal queen med de små penslarna som ligger under skuggan på bilden. Med den minsta jobbade jag ned skuggan mellan fransarna. Jag suddade ihop färgerna med den cylinderformade penseln t.h. och sedan la jag ett lager Philosophic med den stora skuggpenseln under eyedustburken. Undre fransraden markerade jag med Lovely Linnea, en lite ljusare blå än Chrystal queen. Både Crystal queen och Lovely Linnea är från Make up store. Så avslutade jag med eyeliner och mascara.
  


Vanites från chanel

En lila sotning blev det den här gången. Först en omgång med Pollution för att få en mörk bas. Ovanpå la jag ett lager med mörklila, Blackberry (längst upp t.v.) från paletten Vanites från Chanel. Jag svepte lite lätt med en ljusare lila, Dusk (längst ner t.h.) från samma pallet, i globlinjen. Utmed nedre fransraden la jag Dusk och suddade lite. Sedan eyeliner på övre fransraden, svart kajal på de inre fransraderna och sist massor av svart mascara. På läpparna har jag Icy Pink, Estée Lauder.


Blåsvart

I helgen var det fest och jag passade på att göra en svartblå sotning. Jag hade ont om tid så så är en sotning det bästa alternativet eftersom det är så lätt att fixa snabbt. Svårt att misslyckas, bara att fylla på och sudda igen. :)
Steg för steg (ögat): primer, svart kajal som jag suddar in i fransarna, äggskalsvit (Vanilla MUS) ögonskugga på hela locket, svart skugga (pollution MUS) på nästan hela locket som jag suddar ut lite (formen fixar jag senare), mörkblå skugga ovanpå den svarta (crystal queen MUS) dessa suddar jag uppåt och ut mot brynet, under ögat lägger jag en snäppet ljusare blå skugga (Lovely linnea MUS). Jag använder en mjuk pensel för att sudda ut alla kanter o för att få en fin form. Sist lägger jag eyeliner utmed övre fransraden, browfix, massor med mascara och kajal utmed inre fransraden.
Som bas har jag i.d. rouge är som vanligt NARS orgasm och bronzer NARS Laguna. Inga ovanligheter. Ha överseende med min trista frisyr... jag sparar ut så nu är den i den värsta längden - inte långt och inte kort. Trist. Vad gör man? Förslag?



Grååååå vardag

Oj vad jag älskar den här grå skuggan. Vilken succé! Jag grundade met Vanilla, MUS, en matt äggskalsvitskugga. Den grå, Phantom från PL, blandade jag med blend and fix och la över hela ögonlocket. Utmed fransraden la jag eyeliner o inne i ögat så har jag svart kajal. Tyvärr återges inte den fina glittriga stålgrå färgen så bra som jag vill, men tro mig, den är läcker!
Att jag ser lite trött ut är helt enkelt för att jag är det. :) Bilden togs när jag kom hem efter ett restaurangbesök.



RSS 2.0