Världens enklaste sotning

Idag så hade jag lite bråttom men ville ändå få till en sotning. Så idag sotade jag rekordsnabbt! Den skulle inte sitta så länge så jag behövde inte tänka så mkt på att grunda o så.
Längs övre fransraden så drog jag ett kajalstreck, det suddade jag ut med fingret. Sedan tog jag lite svart matt ögonskugga, Pollution Make up store, på en stor mjuk sudd borste och suddar ut över hela ögonlocket. Jag använder samma borste och doppar den lite lätt i ett mossgrönt eyedust, Consuming FACE, och jobbar ut över. Jag jobbar ihop dem och ser till att få en fin form. Jag skakar ur borsten och jobbar in lite Muffin och sveper det upp mot brynet och under ögat. Sedan mascara och svart kajal på inre fransraderna. På läpparna så har jag ett gloss från Estée Lauder, Crystal 344.
image61
image62
image63

Kommentarer
Postat av: Mia

läckert!

2008-04-03 @ 18:48:48
URL: http://skavilekamammapappabarn.blogg.se
Postat av: Åsa

Jag tycker det är lite svårt det där med sotning. På mig iaf ser det liksom skitigt ut. Känns som att det lätt bli ofräscht eller kanske lite kladdigt. Om jag jämför med din föregående bild med "renare" smink så ser tycker jag att det kanske är snyggare. Där ser du ju helt helt fantastisk ut. Men sånt kanske bara beror på smak och tycke. Jag skulle verkligen vilja passa i sotning, finns ju inget snyggare på modebilder när de kan retuschera och kombinera renhet med sotningen (oj vad omständigt det blev men du kanske fattar). Hur som helst är din sotning väldigt snyggt lagd.

2008-04-04 @ 10:01:14
URL: http://nuskamanjutydligenblogga.blogg.se
Postat av: karin

nu var det längesen du uppdaterade! =P

kanske tips om något vårig och fin sminkning? I ljusgröna färger tex? ;-)

kram!

2008-04-15 @ 14:43:43
Postat av: Maria

Fy sjutton vad duktig du är på att sminka!! Önskar verkligen att jag var lika bra, men får tyvärr vara nöjd om jag får på mascara utan att kladda till det =)

2008-04-27 @ 09:43:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0